Uudised

Liigu edasi, Apple Watch, uus rivaalitsev Smartwatch, mis avaldatakse päevades
Vabastusaeg: 2020-07-27 16:20:22  Löögid: 2

Opal Watch paistis pimestav, kui see esimest korda teatati märtsis, 2020.See oli täis funktsioone, mille eesmärk oli sobitada või isegi ületada, juhtiv pretendent turul, Apple Watch.Sa võid kõike selle stardi kohta lugeda.   Siin Jah.

Oh, ja kas ma mainisin, et see oli ka silmatorkav sarnasus Apple’ s arenenud ajanäitaja, samuti need omadused pariteetid?Peamine erinevus visuaalselt on see, et puudub digitaalne kroon, mis on üks Apple Watchi hiilgustest.

Igatahes, see ahvatlev pikkpoiss kõverate nurkadega ei läinud kunagi müüki, vähemalt mitte väljaspool Hiinat.Ta kasutas oma Coloros versioon Android, leiti ka Opp’s nutitelefonid, kuigi ilmselt see oli konkreetne versioon sellest.

Nüüd, nagu märgitud   Engadget, oponent kavatseb esitada teate juuli 31 kohta, mis on tegelikult wher&35;101; see’s uskus, et teatab wher&35;101; vastulause Vahtkonna teine versioon läheb müüki.

Kuid Opp Watchi esimene rahvusvaheline versioon on juba välja kuulutatud ettevõttelt s;   Saksamaa veebileht, nii et võib olla, et juuli 31 sündmus on mõeldud uutele territooriumidele.

Engadget'i postitatud video näitab vidinat, mis näeb esmapilgul välja täpselt samasugune nagu Opp Watch, mida näeb märtsis.

Välja arvatud üks asi.

Mini-film näitab, et Opne Watch paneb end kokku nagu maagia abil, mis muutub millekski tuttavaks.Isegi nimi Opne Watch on sama.Aga viimane raam on uus: kanda OS Google.

Teisisõnu, suurim muutus võiks olla operatsioonisüsteem sees Opne Watch, mitte enam Coloros ta oli varem.Kuigi need kaks ei ole omavahel kokkusobimatud ja vastand Saksamaa ütleb, et ta kasutab Google Wear OS ja Coloros Watch oma operatsioonisüsteemina.Siis mõlema maailma parim.

Mida see tähendab funktsioone ja kasutamise kasu on raske teada selles etapis.Me teame Opp s Saksa veebilehelt, et 41mm versioon on see, mida’s müüakse seal, ja seal’ei mainita suuremat, 46mm mudelit.Ekraan on 320 x 360 pikslites, Corning Gorilla Glass kaitseb seda.Kirjeldatud kui elustiili ja fitness partner randmel, see on 8GB mälu, GPS, NFC, integreeritud valjuhääldi ja mikrofon.Ei mainita LTE ühenduvust, kuid mitu korda mainitakse, et on kompanjon seade nutitelefoni.

Hind Saksamaal on€249, mis on $290, nii et peaaegu sama hind kui Apple Watch seeria 3, kuid veidi väiksem kui seeria 5.

Esimene mudel oli arenenud riistvara, mis oli võimeline lugema EKG-d, nagu praegune Apple Watch Seeria 5, kuigi Apple S kell maksab rohkem.Selles etapis ei mainita EKG-d, kuigi see s on kõige t õenäolisemalt üksikute territooriumide lagendike all, ei tähenda see seda, et suutlikkus on välja võetud.

Siin on kirjas, et GP saab kasutada salvestada väljasõidud, seal’pulssi mõõtmine randmel, uni ja stressi seire ja muud.

See?on veekindel kümne jala (kolm meetrit) suhtes, nii et vähem kui Apple Watch, kuid aku võib töötada kuni 24 tundi või 14 päeva energiasäästlikus režiimis.Oh, ja see saab kiiresti laadida alates lame kuni 46% 20 minutiga.

Kuigi meil on siin palju üksikasju, avaldatakse rohkem mõne päeva jooksul? aja jooksul.Siis me teame, kas see on Apple Watchi trooni tõeline väljakutsuja.


Eelmine: D’fhéadfadh an Faire Cliste seo...

Järgmine: Nutikas käekell, mis katab su ra...